Cílem zásad zpracování osobních údajů je poskytnout vám informace o tom, jaké osobní údaje shromažďujeme, jak s
nimi nakládáme a k jakým účelům je využíváme.
Jaké osobní údaje zpracováváme a jaký je jejich účel?

  • identifikační údaje: jméno a příjmení studenta, jméno a příjmení zákonného zástupce
  • kontaktní údaje: telefon, emailová adresa, adresa bydliště
  • další osobní údaje: platební údaje
    Jak osobní údaje využíváme? Osobní údaje shromažďujeme a zpracováváme pouze za stanoveným účelem a
    využíváme je pro:
  • komunikaci se studenty, zákonnými zástupci
  • plnění smlouvy a poskytování služeb
  • informování o změnách a novinkách v nabídce kurzů
  • umožnění přístupu do online systému off2class
  • plnění právní povinnosti
  • účetní a daňové účely
  • vedení zákaznické evidence
  • marketingové a propagační účely (na základě výslovného souhlasu)
    Osobní údaje pro tyto činnosti jsou zpracovány v rozsahu nutném pro naplnění těchto činností a po dobu nutnou k jejich
    dosažení nebo po dobu přímo stanovenou právními předpisy.
    Zabezpečení a ochrana osobních údajů
    Osobní údaje chráníme v maximální možné míře a proto jsme přijali veškerá vhodná technická a organizační opatření k
    zabezpečení vašich osobních údajů.
    K vašim osobním údajům mají přístup pouze naši zaměstnanci, kteří jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních
    údajích a počínat si tak, aby neohrozily ochranu zpracovávaných osobních údajů.
    Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.
    Vaše práva
    Podle GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům
    • právo na opravu osobních údajů
    • právo na výmaz osobních údajů
    • právo vznést námitku proti zpracování
    • právo na přenositelnost údajů
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce
    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší
    právo na ochranu osobních údajů.